Leverandører

På Horisont prioriterer vi højt at kunne tilbyde vores gæster produkter af den bedste kvalitet. Derfor er vores leverandører nøje udvalgte, så vi kan garantere danskproducerede drikkevarer, forplejning og skønhedsprodukter med fokus på bæredygtighed og økologi – hver dag.

Læs om nogle af vores leverandører herunder.

 

Meraki

Alle vores badeværelser er udstyret med allergivenlig sæbe fra det danske kvalitetsmærke, Meraki. Det giver dig mulighed for at tilføje lidt ekstra luksus i hverdagen under dit ophold på Horisont.

I receptionen kan du købe et udvalg af Meraki-produkterne til at tage med hjem – eller hvis du vil skrue op for selvforkælelsen på hotelværelset.
Læs mere om Meraki og deres produkter her: Home - Meraki (merakimoments.com)

   

Engesvang levende grønt

På familiegården Engesvang mellem Silkeborg og Ikast bliver der dyrket økologisk mikrogrønt. Det er spirer af velkendte danske grøntsager og bladgrønt med intens smag og et højt næringsindhold. Mikrogrønten bliver leveret til os levende, når spirene er 5-10 centimeter, så vi kan klippe de spirer, vi aktuelt skal bruge, og lade resten vokse videre. Derved er vi altid sikret helt frisk mikrogrønt og minimalt spild. Læs mere om Engesvang levende grønt her: ENGESVANG – LEVENDE GRØNT (engesvang-levendegroent.com)

   

Kjær & Sommerfeldt

Vores vine er alle økologiske og på vinkortet finder du både franske, spanske, italienske og tyske vine. Vi får leveret al vores vin fra Kjær & Sommerfeldt som blev stiftet tilbage i 1875, og som i dag har butikker i både København og Aarhus. Her samarbejder man tæt med vinhuse og sætter høje krav til kvalitet, hvilket vi værdsætter højt og som passer godt til vores ønsker til vinkortet. Se vores vinkort her.
Læs mere om Kjær & Sommerfeldt her: Kjær & Sommerfeldt: Vin, Champagne, Spiritus & mere (kjaersommerfeldt.dk)

   

Bie's Saft & Most

Saften som vi serverer til frokost produceres i Hobro, og stammer oprindeligt fra Danmarks ældste, fungerende bryggeri - Bie's Bryghus. I dag er det selvstændigt, og produceres udenfor bryghuset, selvfølgelig stadig efter de gode gamle principper, og med gode danske råvarer.
Læs mere om Bie's saft og most her: SAFT | Bies Bryghus Hobro

   

Fatdane 

EN ANDERLEDES SODAVAND - BARE MED GOD SMAG
Fremover vil vores sodavand være fra Fatdane. En danskproduceret sodavand, med pokkers god smag. Deres produkter er lavet uden unødvendige farvestoffer og konserveringsmidler, og i stedet med stor fokus på kvalitet og god smag.
Vi har valgt at servere Fatdanes produkter - fordi vi vil kvalitet og en ærlig smag.
Læs mere om Fatdane her: fatdane craft soda

   

Herslev Bryghus

Vi har valgt en ordentlig øl, med respekt for danske råvarer og vores fælles natur. Derfor faldt valget på Herslev naturøl. Et gårdbryggeri udenfor Roskilde, som brygger øl baseret på bæredygtigt, lokalt samarbejde.
Herslev Naturøl bruger naturen og de omkringliggende råvarer i deres øl.
Læs mere om Herslev Bryghus her: Herslev Bryghus. Gourmetøl fra det økologisk gårdbryggeri | Besøg os her

     

 

     

Fiskerøgeriet Katrinedal

Vores røgede laks og ørred bliver leveret fra Fiskerøgeriet Katrinedal, der ligger syd for Silkeborg. Katrinedal laver selv alle røgvarer fra bunden efter den gode gamle måde, hvor der bliver kælet for varen og kvaliteten gennem hele processen. Læs mere om Fiskerøgeriet Katrinedal her: Fiskerøgeriet - Røget laks, ørred og ål fra Fiskerøgeriet i Katrinedal nær Silkeborg (fiskeroegeriet.dk)