DANSK / ENGLISH

Horisont Hotel & Konference

Møder, konferencer & hotel i Aarhus - med udsigt til dal og grønne bakker

Vores grønne omgivelser i Egådalen i Aarhus sætter stemningen for dit arrangement. Her er ro, udsigt, lækker mad og masser af plads.

Lad os give jer en rigtig god dag.

100 procent fleksibel sammensætning af jeres konference

Giv jeres gæster en unik konferenceoplevelse - vi har fleksible lokaleløsninger og lang erfaring med konferencer med op til 300 deltagere.

Her kan stort set alt lade sig gøre.

Hold jobsamtaler, kurser og kunde-
møder hos os

Vi gør det nemt for dig at være vært – I skal bare invitere jeres deltagere, så klarer vi resten.
Image
”Dejligt sted, med fantastiske rammer. Yderst kompetent og serviceminded personale, der er meget omstillingsparat og får arrangementerne til at gå op i en højere enhed. 
Altid lækker forplejning."

- Didde Kjær Vaaben
Image
Der er mange fordele ved at holde møde på Horisont Hotel & Konference: dejlige lokaler, dejlig mad og skønne omgivelser. (Parkering og overnatning er heller ikke noget problem.) Men det bedste er nok deres vilje til at ville gæsterne og gøre det lidt ekstra der gør, at man kommer igen"

- Anne Mette Berg
Image
”Jeg er vild med HORISONT Hotel & Konference! Mad langt over standard med skiftende serveringer. Afvekslende morgenbuffet. Små oaser i indretningen.
2 min. til E45. Skøn natur og ikke mindst et opmærksomt og varmt personale."


- Henrik Dahl
Image

"Horisont er en dygtig samarbejdspartner, som vi bruger til afholdelse af flere kursusaktiviteter. Vi glæder os over et imødekommende, kompetent og serviceorienteret team af ansatte, dejlige lokaler og en skøn restaurant."

Line Thorsager Scheffler

Image

"Det er altid en fornøjelse at komme på Horisont. Her mødes man af super venlige og professionelle medarbejdere, der sikrer at alt lige fra bordopstilling, teknik, og forplejning leveres på et meget højt niveau. Alle kursister/ besøgende bliver taget godt imod, så snart de træder ind ad døren. Her kan man som konferenceleder/underviser ”slappe” af og koncentrere sig om sin kursusafholdelse.
Jeg har benyttet Horisont i mere end 10 år og kan varmt anbefale det."

Connie Friman – GROW2

Image

"Vi har afholdt vi en arbejdsmiljø- og infodag hos Horisont. Dagen begyndte med et udsøgt morgencomplet, med både kolde og varme retter, der blev serveret i deres hyggelige restaurant.

Mødet blev afholdt i et velfungerende lokale, med højt til loftet og godt indeklima. I gangen var der rig mulighed for at tage en lille snak og noget koldt eller varmt at drikke. Dagen sluttede med en stor sandwich og sodavand.

Vi siger tusinde tak for dagen."

Liselotte Warnsdorf

3 minutter fra E45 og 500 gratis P-pladser

Vi ligger naturskønt 7 minutter fra Aarhus C med nem parkering uden for døren - og
ladestandere, selvfølgelig

Fra jord til bord – Møder med
portionsanrettede madoplevelser

Vores kokke og konditor elsker at kræse for jer – vi serverer udsøgte smagsoplevelser anrettet i portioner. Lækkert og enkelt. Fortrinsvis økologiske råvarer.

Få en god nats søvn

Forlæng dagens gode konference eller mødeoplevelser med en
overnatning i et af vores 56 enkeltværelser eller 9 dobbeltværelser.

Vi har en god seng klar til dig i vores fredelige omgivelser.

Hvad slår en god fest?

En god fest kan man leve højt på meget længe. Vi har lokalerne, kokkene, omgivelserne - ja, hele pakken til, at I kan læne jer tilbage og bare nyde festen og gæsterne.

Gå på 3D-opdagelse

Prøv vores 3D-visualisering og få et indtryk af vores faciliteter – se bl.a. vores mange alsidige møde- og konferencelokaler.

Lad os skabe en totaloplevelse for dine mødedeltagere

Få en oplevelse sammen i forlængelse af mødet –Lav mad med Timm Vladimirs Køkken eller lad CoastZone stå for teambuilding.
Vi tilbyder mange muligheder.
Image
Vi møder vores gæster med et smil og sætter rammerne for jeres udbytterige møde.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os