DANSK / ENGLISH

Filmteambuilding med Himmelstrup Events

I samarbejde med event-bureauet Himmelstrup Events tilbyder vi på Horisont værdifuld og innovativ teambuilding og underholdning med udgangspunkt i jeres virksomhed.


 Himmelstrup Events har næsten 20 års erfaring med facilitering af skræddersyede firma-events og har bl.a. specialiseret sig i aktiviteter, der benytter film som redskab til læring. 

Himmelstrup Events beskriver selv deres aktiviteter som seriøse, lærerige og underholdende – I bliver klogere, mens I har det sjovt.

Filmteambuilding

Med filmteambuilding bliver I sammensat som et ægte filmhold med instruktører, kameramænd, runnere, koreografer og skuespillere. I står selv for planlægning og optagelse, og bestemmer selv om filmen skal omhandle jeres kultur, værdier eller kernefortælling – eller være en reklamefilm om hvorfor, kunderne skal vælge lige netop jer. Alle interne temaer kan lade sig gøre, og mulighederne er mange i de inspirerende rammer på Horisont! 

Jeres råfilm sendes til professionelle filmfolk, som på kun tre timer redigerer jeres materiale til rigtige film. Derefter inviterer vi til et Awardshow, hvor I ser jeres film, og vinderne bliver kåret.
  

Firmaet på klingen

Underholdningskonceptet ”Firmaet på klingen” er inspireret af programmet ”Gintberg på Kanten”. 
Den professionelle skuespiller Rasmus Skovmand tager på 4 timers researchbesøg hos jer for at høre alle de skøre, sjove og skæve historier om jeres organisation. Derudfra sammensætter han et unikt show på 35-40 minutter til jer og om jer, som han fremfører til jeres fest eller arrangement på Horisont. 
I får et udfordrende, morsomt og kærligt portræt af jer og jeres organisation – ingen bliver udsat for ubehageligheder.

Himmelstrup Events kan hjælpe hvad enten I er 10 eller 100 personer.  


Kontakt Himmelstrup direkte og få et uforpligtende tilbud. 

E: mads@himmelstrupevents.dk 
T: 26 71 19 49