DANSK / ENGLISH

Charlotte Ramskov Johnsen inspirerer dig til at se udbyttet ved at arbejde og tænke talentbaseret i virksomheden


Talenttesten TT38 er et virkelig stærkt redskab, som bl.a. anvendes til rekruttering, onboarding, reboarding, leder- og medarbejderudvikling og en masse andet som gør det nemmere for dig at lede dig selv og dine medarbejdere til bedre resultater og mere trivsel. 
TT38 talenttest som et strategisk redskab for ledere

Som leder har man ofte brug for mange talenter, for at sikre gode rammer for at medarbejderne kan trives og skabe de resultater, som der er brug for. Men Ingen har alle talenter.

Hvordan bruger vi så os selv bedst muligt og hvordan sikrer vi, at medarbejderne gør – og ikke mindst har de rigtige kompetence i teamet?
Hvem er bedst til hvilke opgaver, hvem skal motiveres hvordan og hvordan sikrer vi hurtig læringskurve og performance med en generation, som forventes at skifte job hurtigere end tidligere.

Det tager en chef 2-5 år at forstå og bruge medarbejderens styrker. Talenttesten giver dig svaret med det samme.

Det og meget mere løfter Charlotte Ramskov Johnsen sløret for i dette foredrag med udgangspunkt i TT38 talenttest som et strategisk værktøj for ledere.

Du vil også få svar på:
• Hvorfor det er vigtigt at man arbejder mest muligt inden for sin talentprofil?

• Hvordan man bedst griber opgaver an, når der er opgaver, som man ikke har talent for (og som dræner)?

• Hvorfor I ikke skal knokle for jeres resultater – tværtimod

Foredraget vil være en blanding af gennemgang af relevante dele af værktøjet og kundecases. Du behøver ikke at have kendskab til eller have taget TT38 talenttesten for at få udbytte af foredraget.
TT38 er evidensbaseret med validitet og dansk udviklet.

Der vil også være plads til spørgsmål (og der plejer at være mange) 

HVEM ER CHARLOTTE?

Charlotte Ramskov Johnsen er mentaltræner, certificeret stresscoach & mentor, eksamineret coach og terapeut og har en master i TT38 talenttest.

Derudover har hun en HD i Ledelse og Organisation med bl.a. adfærdspsykologi i organisationer samt har arbejdet i B2B salg i over 20 år med masser præsentationer, udbud og kontraktsforhandlinger med mange af landets allerstørste virksomheder som kunder – herunder årevis med bl.a. Grundfos, Danfoss, Salling Group, Jyske Bank og Nykredit.

Charlotte Ramskov Johnsen har virksomheden Charlotte Ramskov, som hjælper ejerledere, ledere og soloselvstændige med at udløse de menneskelige ressourcer i virksomheden på en måde der giver resultater, bundlinje og ikke mindst trivsel. Det sker bl.a. gennem kortlægning af deres og deres evt. nøglemedarbejderes talentprofil, så de bruger tiden effektiv, med opgaver de har kompetencer til og som de trives med og ved, hvilke opgaver, der dræner dem.

Derudover hjælper hun også med salgstræning og sparring samt forretningsudvikling - især til startups og soloselvstændige.


Gratis foredrag på Horisont
Se rækken af arrangementer vi afholder på Horisont her.
Praktisk info

Onsdag 4. september 2024
15.00 Let tapas
16.00 Foredrag inkl. pause
18.00 Mulighed for rundvisning på Horisont

Gratis parkering

Er du interesseret i at deltage, kan du sende en tilmelding til
arrangement@horisont-aarhus.dk med navn, virksomhed, titel, samt kontaktinfo.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.nr. 7020 8810
Mail: info@horisont-aarhus.dk