Besøg Brasserie Höst
Vores a la carte restaurant Brasserie HÖST har åbent
mandag - torsdag fra kl. 18.00 - køkkenet lukker kl. 21.30.
Baren har åbent fra kl. 14.00, eller efter aftale
Book bord på info@horisont-aarhus.dk eller ring på 70 20 88 10.
Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer vi god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med præg fra hele verden.
FORRET / STARTERS
Græskarsuppe med kerner, creme fraiche, grøn olie & bacon
Pumpkim soup with seeds, creme fraiche, green oil & bacon
115,-
Dampede blåmuslinger - hvidvin, urter & aioli
Steamed mussels - white wine, herbs & aioli
124,-
HOVEDRET / MAIN
Laks med jordskokkepuré, smørstegt fennikel & blanquettesauce
Salmon with puré of jerusalem artichokes, butterfried fennel & blanquette sauce
195,-
Kerneotto med svampe & syltede græskar
Risotto with mushrooms & pickled pumpkins
165,-
Coq Au Vin Blanc med svampe & perleløg
Coq Au Vin Blanc with mushrooms & pearl onions
159,-
Horisonts burger med sprød kylling, spicy mayo & frisésalat
Burger with crispy chicken, spicy mayo & salad
159,-
Horisontgryde med kartoffelmos
Horisont stew with mashed potatoes
169,-
DESSERT
Fancy rødgrød a la Horisont
Fancy ”rødgrød” a la Horisont
95,-
Danske oste med tilbehør
Danish cheese
95,-
TILBEHØR / SIDES
Dagens kartoffel
Potato of the day
68,-
Pommes Frites med urtemayo
Fries with mayo
49,-
Sæsonens salat med dressing
Green salad with dressing
49,-
Vi har fokus på danske råvarer
Dansk frugt & grønt
Dansk kød
Danske oste
Dansk kød
Danske oste
Mad fra jord til bord
Vi har et tæt samarbejde med vores lokale leverandører, som altid sikrer os friske råvarer. Vi lægger stor vægt på smag og kvalitet. Vores laks leveres fra Færøerne og Fiskerøgeriet Katrinedal leverer vores røgede fisk.
Specialkost
Vi arbejder med en fedtfattig og meget grøn stil. Køkkenet laver dansk mad tilsat inspiration fra hele verden. Derudover har vi fokus på danske råvarer og bæredygtighed.
Kokkene har stor viden om allergener og råvarerne, så spørg endelig.
Kokkene har stor viden om allergener og råvarerne, så spørg endelig.
Skriv til os hvis du ønsker at booke bord i restauranten.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os