Besøg Brasserie Höst
Vores a la carte restaurant Brasserie HÖST har åbent
mandag - torsdag fra kl. 18.00 - køkkenet lukker kl. 21.30.
Baren har åbent fra kl. 14.00, eller efter aftale
Book bord på info@horisont-aarhus.dk eller ring på 70 20 88 10.
Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer vi god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med præg fra hele verden.
FORRET / STARTERS
Rimmet fisk – chilimayo – sesamolie – mizuna
Cured fish – chilimayo – sesami oil – mizuna
115,-
Luttørret skinke – sylt – sennepscreme – sprødt
Cured ham – pickled – mustard emulsion – crunch
98,-
HOVEDRET / MAIN
Hønsefrikassé – sprød butterdej
Chicken fricassee – puffed pastry
168,-
Sprød fisk – ærtepuré – tatarsauce – sprøde rødder
Crispy fish – pea puree – sauce tartar – fried roots
209,-
Burger med tonkatsu (sprød gris) – sylt – kål & misomayo
Burger with tonkatsu (crispy pork – pickled – cabbage & misomayo
165,-
Tartelet – cremet svamperagout (Vegetar)
Vulavant – creamy mushrooms (Vegetarian)
155,-
Horisontgryde med kartoffelmos
Horisont stew with mashed potatoes
169,-
DESSERT
Æble – vanilje – sprødt
Apple – vanilla – crunch
95,-
Danske oste med tilbehør
Danish cheese
108,-
TILBEHØR / SIDES
Dagens kartoffel
Potato of the day
68,-
Pommes Frites med urtemayo
Fries with mayo
49,-
Sæsonens salat
Green salad
49,-
Vi har fokus på danske råvarer
Dansk frugt & grønt
Dansk kød
Danske oste
Dansk kød
Danske oste
Smiley-ordningen
Se vores altid opdaterede smiley her
Mad fra jord til bord
Vi har et tæt samarbejde med vores lokale leverandører, som altid sikrer os friske råvarer. Vi lægger stor vægt på smag og kvalitet. Vores laks leveres fra Færøerne og Fiskerøgeriet Katrinedal leverer vores røgede fisk.
Specialkost
Vi arbejder med en fedtfattig og meget grøn stil. Køkkenet laver dansk mad tilsat inspiration fra hele verden. Derudover har vi fokus på danske råvarer og bæredygtighed.
Kokkene har stor viden om allergener og råvarerne, så spørg endelig.
Kokkene har stor viden om allergener og råvarerne, så spørg endelig.
Skriv til os hvis du ønsker at booke bord i restauranten.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os