DANSK / ENGLISH

Besøg Brasserie Höst

Vores a la carte restaurant Brasserie HÖST har åbent
mandag - torsdag fra kl. 18.00 - køkkenet lukker kl. 21.30. 
Baren har åbent fra kl. 14.00, eller efter aftale

Book bord på info@horisont-aarhus.dk eller ring på 70 20 88 10. 

Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer vi god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med præg fra hele verden.


FORRET / STARTERS

Rejer – hvide asparges – hollandaisecreme – syltede grønne asparges – toast melba 
Schrimps – white asparagus –  hollandaise creme – pickled asparagus – toast melba
115,-
 
Carpaccio – fritterede kapers – flager af ost – løvstikkemayo – syltede kartofler 
Carpaccio – fried capers – cheese – lovage mayo – pickled potatoes 
95,-

Cæsarsalat – kylling – parmesan / Fås også som hovedret
Ceasar salad – chicken – parmesan / Serves as a maincourse
85,- / 145,-

HOVEDRET / MAIN

Burger m. bøf af okse – chilimayo – hjertesalat – syltede agurker m. rosenpeber – cheddar – bacon – med fritter / Fås også vegetarisk 
Beef burger – chili mayo – salad – pink peber pickles – cheddar – bacon – french fries / Also avaiable as vegetarian
185,-

Krogmodnet svinekotelet – gulerodspuré – spæde gulerødder – blanquettesauce 
Dry aged porkchop – carrot puree – baby carrots – blanquette sauce
185,-

Stegt hvid fisk – tomatkarry – devils rodfrugter – frisk lime 
Panfried white fish – tomato curry – devilled roots – fresh lime
205,-

Dagens ret
Dish of the day
195,-

VEGETAR / VEGETARIAN 
Kerneotto – ærter – grønne asparges
"Barleyotto" – peas – green asparagus 
165,-

DESSERT

Eton mess – (jordbær – vanilje – fløde – marengs)
Strawberry – vanillacream – merinque
95,-

Ostetallerken med knækbrød og tilbehør
Cheese plate – crisp bread – sides
110-,

Vi har fokus på danske råvarer



Dansk frugt & grønt

Dansk kød

Danske oste

Smiley-ordningen



Se vores altid opdaterede smiley her



Mad fra jord til bord


Vi har et tæt samarbejde med vores lokale leverandører, som altid sikrer os friske råvarer. Vi lægger stor vægt på smag og kvalitet. Vores laks leveres fra Færøerne og Fiskerøgeriet Katrinedal leverer vores røgede fisk.

Specialkost

Vi arbejder med en fedtfattig
og meget grøn stil. Køkkenet laver dansk mad, tilsat inspiration fra hele verden. Derudover har vi fokus på danske råvarer og bæredygtighed.

Kokkene har stor viden om allergener og  råvarerne - så spørg endelig.
Skriv til os hvis du ønsker at booke bord i restauranten.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os