DANSK / ENGLISH

Bæredygtige møde- og konferencefaciliteter i Aarhus

Hver dag tager vi endnu et skridt for at kunne tilbyde dig bæredygtige møder og konferencer, kurser og fester.

Læs herunder mere om vores fokusområder i den bæredygtige omstilling.

Store madoplevelser og mindre madspild går hånd i hånd

Vores kokke kræser om al maden der serveres til vores konference gæster. Køkkenet kalkulerer meget nøje hvor meget mad der går til vores gæster, så vi mindsker vores madspild så meget som muligt.

Det samme gælder vores morgenmadsinvitation: Alle dagsgæster bliver glade når de hører, at de må begynde dagen med at gå ombord i vores lækre morgenmadsbuffet – Vi her ikke det største udvalg, men bevidste og lækre madvarer vi serverer hver dag til morgenbuffet.
Vi kalder det en ren win-win – for det sparer os og miljøet for rigtig mange kasserede madvarer.
Image

Mere om madspild - REFOOD

Vi vejer vores madspild og stræber efter at sende mindre affald afsted, hver gang vores madspild bliver hentet og kørt til genanvendelse hos DAKA.
Image

Miljøcertificering

Vi er blevet certificeret inden for Green Key-ordningen. Møde- og konferencecentre, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet, kan opnå Green Key-certificering.
Læs om vores certificering her.
Image

Vi tager ansvar

Hver dag går vi benhårdt efter at bruge den størst mulige andel lokale råvarer, der er produceret med hensyn til miljø og klima. Og så vælger vi også økologisk når det giver mening. Derfor er vi også stolte af vore bronze-mærke inden for økologi.

Vi samarbejder med ekspert i bæredygtighed

Vi vil være sikre på, at vi træffer kloge og holdbare valg i vores udvikling frem mod endnu mere bæredygtighed.
Derfor samarbejder vi løbende med konsulent Vibeke Tuxen om næste skridt i vores omstillingsproces.




Skriv til os hvis du vil vide mere om aktiviteterne i vores bæredygtige omstillingsproces.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os ved at udfylde formularen til højre.