DANSK / ENGLISH

Aktiviteter på Horisont Hotel & KonferencePå Horisont Hotel & Konference er der rig mulighed for at kombinere jeres møde med et af vores velsmagende kurser eller teambuilding indendørs eller udendørs. 
Har I specielle ønsker eller idéer til hvad vores grønne områder eller konferencelokaler kan bruges til, er I meget velkommen til at tage fat i os. 

Læs mere herunder og lad os give jer en rigtig god oplevelse.

Velsmagende kurser

Forsød jeres kursus eller møde med en af vores muligheder for ginsmagning, vinsmagning eller søde kurser. I kan f.eks. smage 4 gin med tonics, eller lade vores konditor introducere jer til hvordan man laver de lækreste flødeboller eller konfekt.

Teambuilding med FIELDMORE

Skal I bruge nogle timer eller en hel dag på at blive rystet godt sammen, så har vores samarbejdspartner FIELDMORE mange muligheder for dette. Vores grønne områder er de perfekte rammer til udendørs teambuilding, og vores konferencelokaler kan nemt bruges til indendørs aktivitet.

Teamudvikling med CoastZone

Horisonts' rammer er perfekte til et vellykket arrangement i det fri, som teambuilding, grillaften og meget andet. Hvis I er på udkig efter at få styrket samarbejdet og skabe grobund for endnu bedre resultater, så tag fat i CoastZone og hør om mulighederne.

Innovativ teambuilding med Locked

Med Locked's innovative teambuilding-koncept kan du få et Escape Room leveret til dig og din gruppe!

Filmteambuilding med Himmmelstrup Events

I samarbejde med event-bureauet Himmelstrup Events tilbyder vi på Horisont værdifuld og innovativ teambuilding og underholdning med udgangspunkt i jeres virksomhed.

Skejby Fodboldgolf

Fodboldgolf er en kombination af det bedste fra Fodbold og Minigolf, og er en sport alle kan være med til. Som gæst fra Horisont Hotel & Konference får du -10% rabat.

3 minutter fra E45 og 700 gratis P-pladser

Vi ligger naturskønt 15 minutter fra Aarhus C med nem parkering uden for døren - og
ladestandere, selvfølgelig

Den helt rette mad til det gode arrangement

Vores kokke, bager og konditor elsker at kræse for jer – vi serverer udsøgte smagsoplevelser anrettet i portioner. Lækkert og enkelt. 

Få en god nats søvn

Forlæng dagens spændende foredrag med en
overnatning i et af vores 56 enkeltværelser eller 9 dobbeltværelser.

Vi har en god seng klar til dig i vores fredelige omgivelser.
Har du spørgsmål til vores kommende arrangementer?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os på 7020 8810 eller info@horisont-aarhus.dk

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen til højre herfor.