Landbrug & Fødevarer F.m.b.A

Horisont er, sammen med KolleKolle i Værløse, ejet af Landbrug og Fødevarer F.m.b.A. Landbrug og Fødevarer er erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien, og råder ligeledes over et kontorfællesskab specialiseret i landbrugs- og fødevareerhvervet.

Læs mere om Landbrug & Fødevarer F.m.b.A ved at trykke her.

 

AGRO FOOD PARK

Agro Food Park i Skejby er et branchespecialiseret økosystem for landbrugs-og fødevarevirksomheder. Agro Food Park rummer mere end 80 små og store virksomheder, der i alt samler 1200 medarbejdere fra landbrugs- og fødevarebranchen. Den korte afstand mellem virksomhederne skaber optimale rammer for vidensdeling, innovation og samarbejder på tværs, og gør Agro Food Park til et helt unikt fællesskab.

Foruden at rumme kontorfaciliteter, arrangerer Agro Food Park en lang række konferencer, faglige møder og sociale aktiviteter.

Læs mere om Agro Food Park her.

 

KOLLEKOLLE

Brug for et mødested på Sjælland? Så kan vi anbefale KolleKolle!

KolleKolle er et professionelt mødested i Værløse omkranset af smuk natur. Ligesom på Horisont er mødeoplevelsen sat i centrum, både når det gælder forplejning, indretning og de tekniske hjælpemidler. Der er stor fleksibilitet og mulighed for at føje blandt andet overnatning, teambuilding, naturoplevelser og andre aktiviteter til jeres møde, så I får præcis den mødeoplevelse, I drømmer om.

Læs mere om KolleKolle ved at trykke her