Besøg Restaurant Höst
Vores a la carte restaurant Restaurant Höst har åbent
mandag - torsdag fra kl. 18.00 - køkkenet lukker kl. 21.30.
Baren har åbent fra kl. 14.00, eller efter aftale
Book bord på info@horisont-aarhus.dk eller ring til os på tlf. 70208810.
Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer vi god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med præg fra hele verden.
A la carte menu november 2025
FORRETTER / STARTERS
Persillerodssuppe med syltede persillerødder, rodfrugtchips, persilleolie
Parsleyroot soup with pickled parsley root chips and parsley oil
95,-
Rillette af røget laks med syltet æble, maltcrumble, fennikel, dildmayo
Smoked salmon rillette with pickled apples, rye bread crumble, dildmayo
85,-
Røget hjorte med svampemayo, syltede tranebær, æblesennep
Smoked venison with Apple mustard, pickled cranberries croutons
95,-
HOVEDRETTER / MAINS
Burger med sprød kylling, salat, ”japansk mayo”, syltet glaskål,
Burger with crispy chicken, romaine lettuce, pickles “Japanese mayo ”, and fries
165,-
Dampet mørksej med urte kartofler, stuvet porre og kål, brændt citron
Steamed pollock with burned lemon, herb potatoes, cream leeks and cabbage
195,-
Lammeculotte med rodfrugtmos, grillede forårsløg, syltet blomkål og rødvinssauce med skalotteløg
Lamb rump with root vegetable mash, cauliflowe and red wine jus
185,-
Dagens ret
Dish of the day
195,-
VEGETAR / VEGETARIAN
Vegetarisk tagine med aromatisk couscous, dukkah, puffede kikærter
Vegetarian tagine with aromatic couscous, dukkah, puffed chickpeas
160,-
DESSERTER / DESSERTS
Trifli med æble, kanelskum og sprød crumble
Pear tart with tarragon and vanilla ice cream
85,-
Ostetallerken med forskellige oste, hjemmelavet tilbehør og knækbrød
Cheese platter with assorted cheeses, homemade sides, and crispbread
110-,
Vi har fokus på danske råvarer
Dansk frugt & grønt
Dansk kød
Danske oste
Dansk kød
Danske oste
Smiley-ordningen
Se vores altid opdaterede smiley her
Mad fra jord til bord
Vi har et tæt samarbejde med vores lokale leverandører, som altid sikrer os friske råvarer. Vi lægger stor vægt på smag og kvalitet. Vores laks leveres fra Færøerne og Fiskerøgeriet Katrinedal leverer vores røgede fisk.
Specialkost
Vi arbejder med en fedtfattig og meget grøn stil. Køkkenet producerer dansk mad med inspiration fra hele verden. Vi har fokus på danske råvarer og bæredygtighed.
Vores kokke har stor viden om allergener og råvarerne - så spørg endelig.
Skriv til os hvis du ønsker at booke bord i restauranten.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os
