Besøg Restaurant Höst
Vores a la carte restaurant Restaurant Höst har åbent
mandag - torsdag fra kl. 18.00 - køkkenet lukker kl. 21.30.
Baren har åbent fra kl. 14.00, eller efter aftale
Book bord på info@horisont-aarhus.dk eller ring til os på tlf. 70208810.
Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer vi god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med præg fra hele verden.
A la carte menu februar 2025
FORRETTER / STARTERSSkaldyrsbisque med dampet fisk, dild og sylt
Langoustine bisque with steamed fish, dill and pickled cabbage
105,-
Salat med variation af beder, burrata, saltede mandler og honning dressing
Salad with roasted beets, burrata, roasted almonds and smoked honey
85,-
Fransk andeterrin, æblekompot med calvados, smørristet brioche og balsamic syrup
Duckterrine on toasted brioche with balsamic and apple chutney
95,-
HOVEDRETTER / MAINS
Misobagt laks, flowersprouts, Aspargesbroccoli, aromatiske ris hertil blanquette sauce
Miso marinated salmon with aromatic rice, brocolini and lime blanquette sauce
195,-
Burger med friteret kylling, coleslaw, ost, bacon, syltede rødløg, chilimayo og pommes frites
Fried chicken burger with coleslaw, cheese, bacon, pickled onions, chili mayo and french fries
185,-
Lammeculotte med små bagte kartofler og 2 x jordskokker, tranebær og sky sauce
Lamb rump with potatoes, sunchokes, cranberries and lamb jus
195,-
Dagens ret
Dish of the day
195,-
VEGETAR / VEGETARIAN
Risotto med rodfrugter, æble og friteret grønkål
Risotto with root vegetables, apple and fried kale
155,-
DESSERTER / DESSERTS
Tiramisu med karamelliserede pistacie og marsala
Tiramisu with caramelized pistachios and marsala
85,-
Ostetallerken med forskellige oste, hjemmelavet tilbehør og knækbrød
Variation of cheese, pickled sides and homade thins
110-,
Vi har fokus på danske råvarer
Dansk frugt & grønt
Dansk kød
Danske oste
Dansk kød
Danske oste
Smiley-ordningen
Se vores altid opdaterede smiley her
Mad fra jord til bord
Vi har et tæt samarbejde med vores lokale leverandører, som altid sikrer os friske råvarer. Vi lægger stor vægt på smag og kvalitet. Vores laks leveres fra Færøerne og Fiskerøgeriet Katrinedal leverer vores røgede fisk.
Specialkost
Vi arbejder med en fedtfattig og meget grøn stil. Køkkenet producerer dansk mad med inspiration fra hele verden. Vi har fokus på danske råvarer og bæredygtighed.
Vores kokke har stor viden om allergener og råvarerne - så spørg endelig.
Skriv til os hvis du ønsker at booke bord i restauranten.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os