DANSK / ENGLISH

Besøg Restaurant Höst

Vores a la carte restaurant Restaurant Höst har åbent
mandag - torsdag fra kl. 18.00 - køkkenet lukker kl. 21.30. 
Baren har åbent fra kl. 14.00, eller efter aftale

Book bord på info@horisont-aarhus.dk eller ring til os på tlf. 70208810. 

Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer vi god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med præg fra hele verden.

A la carte menu februar 2025

FORRETTER / STARTERS

Skaldyrsbisque med dampet fisk, dild og sylt
Langoustine bisque with steamed fish, dill and pickled cabbage 
105,-
 
 Salat med variation af beder, burrata, saltede mandler og honning dressing 
Salad with roasted beets, burrata, roasted almonds and smoked honey 
85,-

Fransk andeterrin, æblekompot med calvados, smørristet brioche og balsamic syrup 
Duckterrine on toasted brioche with balsamic and apple chutney  
95,-

HOVEDRETTER / MAINS

Misobagt laks, flowersprouts, Aspargesbroccoli, aromatiske ris hertil blanquette sauce 
Miso marinated salmon with aromatic rice, brocolini and lime blanquette sauce  
195,-

 Burger med friteret kylling, coleslaw, ost, bacon, syltede rødløg, chilimayo og pommes frites
Fried chicken burger with coleslaw, cheese, bacon, pickled onions, chili mayo and french fries
185,-

Lammeculotte med små bagte kartofler og 2 x jordskokker, tranebær og sky sauce 
Lamb rump with potatoes, sunchokes, cranberries and lamb jus 
195,-

Dagens ret
Dish of the day
195,-

VEGETAR / VEGETARIAN

Risotto med rodfrugter, æble og friteret grønkål  
Risotto with root vegetables, apple and fried kale 
155,-

DESSERTER / DESSERTS

Tiramisu med karamelliserede pistacie og marsala 
Tiramisu with caramelized pistachios and marsala  
85,-

Ostetallerken med forskellige oste, hjemmelavet tilbehør og knækbrød
Variation of cheese, pickled sides and homade thins
110-,

Vi har fokus på danske råvarer



Dansk frugt & grønt

Dansk kød

Danske oste

Smiley-ordningen



Se vores altid opdaterede smiley her



Mad fra jord til bord


Vi har et tæt samarbejde med vores lokale leverandører, som altid sikrer os friske råvarer. Vi lægger stor vægt på smag og kvalitet. Vores laks leveres fra Færøerne og Fiskerøgeriet Katrinedal leverer vores røgede fisk.

Specialkost


Vi arbejder med en fedtfattig og meget grøn stil. Køkkenet producerer dansk mad med inspiration fra hele verden. Vi har fokus på danske råvarer og bæredygtighed. 

Vores kokke har stor viden om allergener og råvarerne - så spørg endelig.
Skriv til os hvis du ønsker at booke bord i restauranten.
Hvad kan vi gøre for dig? Skriv til os