DANSK / ENGLISH

Er du den leder du gerne vil være? - og den leder dine medarbejdere ønsker, du er?

Det kan du blive klogere på den 31. oktober 2023 kl. 15.30, når HORISONT inviterer til gratis tapas og foredrag med Torben Lorentsen – ekspert i personlighed og passion. 


Ny tid, ny ledelse. Det er omdrejningspunktet i dette foredrag, som sætter fokus på den nye ledelse der er behov for, når du vil løfte trivsel, engagement og resultater – til gavn for både medarbejdere og ledere.  
Læs mere herunder.

Foto: Tony Brøchner


Vi står i en ny tid, hvor forandringer sker oftere og hyppigere. Det stiller krav til virksomhederne om at kunne navigere i foranderligheden, hvor der ikke er tvivl om, at mennesker er og bliver det vigtigste aktiv i en hver virksomhed. Derfor skal vi passe på de mennesker, for menneskerne er virksomheden.


Det handler selvfølgelig om både medarbejdere og ledere, men starter ofte med ledelsen. Den bedste leder er den, der kender sig selv, er sig selv og bruger sin unikke personlighed til at lede sig selv og andre.


Foredraget vil være båret af teori, historier fra det virkelige liv, humor og lidt provokationer. Du vil opleve, hvor stor betydning din personlighed har og hvorfor.Torben Lorentsen har efter en intensiv erhvervskarriere, de seneste 6 år som foredragsholder, underviser og mentor, specialiseret sig i at hjælpe mennesker med at bruge deres energi på det, der giver mening i deres liv med hovedvægt på erhvervslivet.

Hør Torben fortælle om foredraget herover

Image
Gratis foredrag på Horisont
Se rækken af arrangementer vi afholder på Horisont her.
Praktisk info

Tirsdag 31. oktober 2023
15.30 Let tapas
16.00 Foredrag inkl. pause
17.50 Mulighed for rundvisning på Horisont

Gratis parkering

Tilmelding til arrangement@horisont-aarhus.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.nr. 7020 8810
Mail: info@horisont-aarhus.dk