DANSK / ENGLISH

Den skjulte sandhed - foredrag med Jasper Frost, direktør i ALPHA Intelligence Group

Hvad fortæller det skjulte sprog i ansigtet? Og hvad skal vi bruge det til? Det svarer Jasper Frost fra Alpha Intelligence Group på torsdag den 14. marts 2024, hvor Horisont inviterer til gratis tapas og foredrag.

I foredraget tager Jasper Frost udgangspunkt i den skjulte sandhed, og hvordan de syv følelser kommer til udtryk i ansigtet - et værktøj, som du vil kunne drage nytte af i alle relationer, private såvel som professionelle. 

Læs mere om foredraget herunder.

Ansigtet er den klareste kanal til at aflæse andre menneskers følelsesmæssige tilstand, men du skal vide, hvad du skal kigge efter for ikke at misse information. Modsat kropssprog, er ansigtsudtryk og micro expressions universelle. Denne eftermiddag vil du få udviklet dine færdigheder i at aflæse, hvad andre virkelig føler, og dermed bedre kunne opbygge og vedligeholde konstruktive, succesfulde relationer i alle sammenhænge, hvor du har med andre mennesker at gøre.

Så hvad fortæller det skjulte sprog i ansigtet? Og hvad skal vi bruge det til? På baggrund af Dr. Paul Ekmans forskning på tværs af verden, kom han frem til, at der findes syv følelser med universelle ansigtsudtryk. Jasper Frost giver dig en indsigt i de syv følelser, hvordan og hvorfor de kommer til udtryk og samspillet mellem ansigtsudtryk og kropssprog, når vi skal kigge på troværdigheden i det, et andet menneske siger.

Foredraget vil blandt andet bære præg af teori og stor erfaring fra forskellige erhvervssamarbejder, som vil være med til at understrege vigtigheden af, at kunne aflæse sine medmennesker.

Jasper Frost har opnået international anerkendelse som foredragsholder og speaker, men er også en globalt anerkendt underviser og keynote speaker.

Hør Jasper fortælle om foredraget herover

Image
Gratis foredrag på Horisont
Se rækken af arrangementer vi afholder på Horisont her.
Praktisk info

Torsdag 14. marts 2024
15.00 Let tapas
16.00 Foredrag inkl. pause
18.00 Mulighed for rundvisning på Horisont

Gratis parkering

Er du interesseret i at deltage, kan du sende en tilmelding til
arrangement@horisont-aarhus.dk med navn, virksomhed, titel, samt kontaktinfo.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.nr. 7020 8810
Mail: info@horisont-aarhus.dk