Indre styrke giver ydre ro

Kender I fornemmelsen af, at omverden forandrer sig, skaber et pres og udløser stress? Eller at resultaterne udebliver, og I mister momentum eller motivation? Eller at "hamsterhjulet" giver den enkelte følelsen af, at være på overarbejde hele tiden? Sådan behøver det langt fra at være!

Kom til foredrag med Robert Rolfsted på Horisont den 15. maj 2023 kl. 15.30, hvor han vil vise jer et personligt og simpelt lifehack-system i form af Find Frigør Forløs Metoden©, der gør det nemmere for jer, at opnå:

En bedre og stærkere energi
Øget ro og balance
Større værdi og effekt

Hør Robert fortælle mere i videoen herunder

FIND FRIGØR FORLØS metoden

Find livskraften - Nøglen til din indre styrke ligger i dine historier
Frigør energien - Der sikrer en mere positive bevægelse og udvikling
Forløs værdien - Formlen, der garanterer øget værdi og overskud

... hvilket med garanti gør den enkelte STÆRKERE, MODIGERE OG MERE LEVENDE

Virker det? - Hør historien bagved udtalelsen "Aldrig har jeg solgt så meget - siden jeg holdte op med at sælge." Michael Berg (Ejer Michael Berg Photography)

Med humor, selvironi og masser af historier vinkles det hele og sættes i system. Et system, der skaber læring, personlig indsigt og viser dig HVORDAN det kan gøres nemt.

“Aldrig før har jeg oplevet en enkelt person – flytte så mange mennesker – i en entydig positiv retning – på så kort tid…. WOW” Poul Guldborg (Foredragsholder, Coach, GULDBORG UNLIMITED).

 

Agenda:
15.30  -  Ankomst, tapas og netværk
16.15  -  Foredrag "Indre styrke giver ydre ro"
17.30  -  Afslutning, mulighed for netværk og bese hotellet