Gratis erhvervsforedrag med Jasper Frost på Horisont Hotel & Konference den 17. april 2023

Aflæs andres adfærd og troværdighed

Lær hvordan du med simple teknikker hurtigt kan afkode en persons adfærd og hvordan, du samtidigt kan udtrække utilsigtet sensitiv eller kritisk information.


På denne faglige formiddag den 17. april 2023 fra kl. 8.30 vil Jasper Frost give dig en indsigt i, hvordan du aflæser folks nonverbale adfærd med henblik på at afgøre troværdigheden i det, der bliver sagt og gjort. I snit lyver, overdriver eller pynter mennesket på historien 2,18 gange pr. 10 minutters tale! Denne formiddag vil gøre dig i stand til at være mere opmærksom på helt klare indikatorer på usandheder, stress-responser og forandringer hos dem omkring dig - samt give dig teknikker til, hvordan du skal reagere på disse.

Elicitation er en teknik, der stammer fra efterretningsverdenen, som giver redskaber til, hvordan du udtrækker information fra din modpart; f.eks. en samarbejdspartner, kunde, kollega etc. Kort fortalt så er elicitation en måde, hvorpå du indhenter specifik, sensitiv eller kritisk information uden at stille et eneste spørgsmål. Det er ekstremt effektivt, fordi spørgsmål helt naturligt får vores hjerne til at tænke over et svar (skal jeg sige sandheden, eller skal jeg lyve/pynte på sandheden?). Derudover kan spørgsmål hurtigt putte folk i forsvar: “hvorfor spørger du om det?” “Hvad skal du bruge den viden til?” Spørgsmål kan også komme til at lyde dømmende.

Elicitation er ikke til for at snyde eller manipulere dem omkring os til at fortale sig. Det er derimod en teknik, hvor vi åbner sindet hos den pågældende modpart, så de kan tale frit, uden at vores hjerne lægger låg på eller sætter forkerte tanker i gang.

Vi håber at se dig til en faglig formiddag med fuld fokus på troværdighed, adfærdsanalyse og strategisk informationsindhentning.

Er du interesseret i at deltage i dette arrangement, kan du sende en tilmelding til Ole Husted Ditlevsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, virksomhed, titel, samt kontaktinfo.
Der er begrænset antal pladser, så der tages forbehold for udsolgt.

Agenda:
Dato: 17. april
Foredragets varighed: 2 timer fra kl. 9-11
Morgenmad: kl. 8.30