DANSK / ENGLISH

 


BYD VELKOMMEN TIL VORES NYE KOLLEGA MIKKEL-LINE

 


KOLDKÆRGÅRD BLIVER TIL HORISONT!


Den 1. oktober skifter Koldkærgård navn og bliver til HORISONT.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye navn og vi håber at I vil tage godt i mod det. 

Selvom vi skifter navn og udseende, bevarer vi samme kvalitet, nærvær og service. 


 


Vi støtter lokal sporten & yder et sponsorat

Horisont danner rammerne for Århus Håndbolds fremtidige netværks møder.

Den 24. august var det første netværksmøde sted hos Århus Håndbolds nye samarbejdspartner Horisont Hotel- og konferencecenter. Samarbejdet opstod, da Århus Håndbold søgte en partner med faciliteter store nok til at huse de ca. 70 virksomheder, som hver gang deltager i netværksmøderne.

”Det har været vigtigt for os at finde en facilitet, som ligger godt, som er nem at komme til og som holder et højt kvalitetsniveau. Det har vi fundet i Horisont”, udtaler direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen.

Han forventer, at hele netværket får mulighed for at opleve Horisonts faciliteter og den høje kvalitet, som gerne skal få endnu flere mennesker til at slå vejen forbi hotel og konferencecenteret i Århus Nord.

”Som netværks deltager kan man forvente en facilitet, som er vant til at håndtere mange mennesker, og som er vant til at levere service på et højt niveau. Det er jeg helt sikker på kommer vores deltagere i netværks gruppen og Århus Håndbold til gavn,” tilføjer Jan Nielsen

Hos Århus Håndbold glæder man sig over den høje kvalitet hos Horisont, som bliver leveret hver gang. Ikke mindst at have et fast tilholdssted for netværks deltagerne, som også er nemt at komme til for de mange deltagende virksomheder i Århus og Østjylland. 


Ovartaci Flytter ind på Horisont

 

Ovartaci Fields er et samarbejde mellem Museum Ovartaci i Risskov og Business Park Skejby. I forbindelse med Kulturby 2017 - og i spænd med temaet 'Rethink' - vil de to forskelligartede institutioner i samspil præsentere en række særudstillinger.

Udstillingskoncept udviklet i samarbejde med Business Park Skejby og Museum Ovartaci

Læs mere...