TIMM VLADIMIRS KØKKEN SIGER DET BEDST SELV

 

TAG VIRKSOMHEDEN & KOLLEGAERNE I KØKKENET 

Teambuilding, styrk-holdånden eller måske bare hygge – et madkursus er en gastronomisk relationsskabende oplevelse, hvor I selv spiller hovedrollen. 

 

Når forklædet først er kommet på, panden er på blusset og der er sagt skål, så er ”kontor-stemningen” og de daglige roller forsvundet. Nye roller skal nu defineres. Hvem fileterer fisken? Hvem tilsmager saucen? Hvordan skal tallerkenen anrettes? 

I køkkenet er vi alle lige og nye strukturer, relationer og succeser opstår. 

 

PROFESSIONELLE UNDERVISERE

Vi rekrutterer vores undervisere blandt kokke, madskribenter, bloggere og passionerede madentusiaster, fordi vi vægter den engagerede og imødekommende formidling lige så højt som den køkkenfaglige professionalisme. Vi er seriøse og ambitiøse, men altid med et glimt i øjet. 

 

KURSER MED PLADS TIL ALLE 

Alle kan være med i Timm Vladimirs Køkken. Det er ikke en konkurrence, og det gælder ikke om at være bedst. Det gælder om at få noget køkkenerfaring og få en fed oplevelse sammen med nogle andre gode mennesker. Så enkelt er det. ”Øvelse gør mester”, som vi siger. Men mindre kan også gøre det. 

 

MADLAVNING MED OMTANKE 

Vi er tilhængere af økologi, men kvalitet og bæredygtighed er mere end det. 

Vi benytter MSC-certificerede frisk og skaldyr og giver dig overskydende mad med hjem i Stop Spild Af Mads officielle doggybag og genanvender vores køkkenaffald sammen REFOOD. 

 

Kontakt os og hør mere om de mange muligheder 

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

T: 70 20 88 10 

W: www.horisont-aarhus.dk